Starački dom Srebrenica – Zorgcentrum in Srebrenica

Een filmpje over het zorgcentrum in Srebrenica in Nederlandse Gebarentaal! Velen van jullie hebben aan mij gevraagd wat dit (mooie) project nou precies inhoudt. Ik heb het in dit filmpje uitgelegd en het is in het Nederlands ondertiteld. Heel veel dank aan de initiatiefnemers van dit project voor het monteren van het filmpje!

Bekijk ‘m gauw & doneer via deze link: https://linktr.ee/starackidomsrebrenica. Heel veel dank! <3

?? – “It is a great honour for me to have the opportunity to do something for the victims of the Srebrenica genocide and their loved ones. I feel great happiness when I know that something is being made there for them, for their better future!” – @azriice

?? – “Velika mi je čast da sam u prilici da mogu nešto učiniti za žrtve genocida u Srebrenici i njihove najmilije. Osjecam veliku sreću kada znam da se tamo nešto pravi za njih, za njihovu bolju budućnost!” – @azriice

 

Stay safe & wees lief voor elkaar,

Azra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *